top of page

Online Afspraak maken

Tijdens deze  lockdown moeten wij helaas tijdelijk onze deuren sluiten. Toch kan het heel fijn zijn om in deze moeilijke periode toch ergens terecht te kunnen met je vragen en handvatten aangeboden te krijgen om je met je klachten te helpen. Daarom bieden we online consulten aan.

Onze praktijk is vooral bekend vanwege onze specialisatie op het gebied van gyaecologie, zoals o.a. klachten rondom menstruatie, menopauze, zwangerschap, alsook vruchtbaarheidsproblematiek. Naast een directe behandeling met acupunctuur vormen kruidenprescripties en adviezen m.b.t. voeding en lifestyle een belangrijk onderdeel van de behandeling. Dat kan ook online gebeuren.

Online ondersteuning fertiliteit:

De fertiliteitstrajecten in ziekenhuizen komen door de Corona-lockdown jammer genoeg weer in de vertraging.

Als voorbereiding op een eventueel medisch traject kan je gelukkig wel zelf al veel doen, veel meer dan alleen maar afwachten. Je kunt deze tijd juist gebruiken om je vruchtbaarheid te verbeteren mbv kruiden, supplementen, acupressuurpunten en fertility-zelfmassages je eicelkwaliteit en baarmoederomgeving verbeteren,

We kunnen je daar juist nu goed bij begeleiden zodat jij straks helemaal voorbereid bent op een gezonde zwangerschap! We denken graag met je mee en kunnen je op basis van onze ervaring suggesties aanreiken. Op die manier kunnen we samen met jou deze onzekere periode ombuigen in een positieve contributie aan je gezondheid en je vruchtbaarheid.

bottom of page