massage1.jpg

Massage

Ebrina (1984) is vanaf december 2020 actief als masseuse binnen onze praktijk. Waarom een masseuse bij ons acupunctuurteam?

Heel simpel: een massage is een perfecte aanvulling op een acupunctuurtraject. Onze massages zijn namelijk niet alleen een ontspannende traktatie, ze zijn veel meer dan dat! Onze gespecialiseerde massages helpen o.a. je hormoonbalans te herstellen.

Hoe dat werkt?

Als je lichaam veel spanning vasthoudt, dan wordt je HPA (hypothalamus-pituitary-Adrenal)-as overbelast. Dat onderdrukt vervolgens je HPO (Hypothalamus-pituitary-Ovary)-as, oftewel: je hersenen communiceren niet meer optimaal met je eierstokken en baarmoeder, waardoor je hormonen flink uit balans kunnen raken.

Door specifieke gebieden aan te pakken waar je lichaam stress opslaat, kan je tot een diepe ontspanning komen en  precies dat zorgt voor een gezonder, fitter en beter hormonaal gebalanceerd lichaam. We hebben een aantal bijzondere massages ontwikkeld met speciale blends van etherische oliën die het beste uit de Oosterse en Westerse  wereld combineert, waardoor deze sessies prachtig samengaan met onze acupunctuurbehandelingen.

 

Alle massagebehandelingen duren 75' om optimaal resultaat te hebben.

Massage Menu:

Deep Relax

Lange stroken zorgen voor diepe ontspanning van het lichaam met extra aandacht voor pijnlijke en gevoelige spieren. Door het bevorderen van de bloedcirculatie en zuurstoftoevoer, kunnen afvalstoffen beter worden afgevoerd en zal het lichaam zichzelf steeds beter kunnen herstellen.

 

Anxiety Release

Angst en spanning beïnvloedt ons meer dan ons lief is. Het zorgt voor opgeslagen stress in bijvoorbeeld het gezicht, borstbeen en de heupen. Ebrina werkt met speciaal samengestelde essentiële olie-blends om nét dat stukje extra los te maken. Deze massage is uiterst geschikt als je merkt dat je je onbewust veel zorgen maakt, slecht slaapt of veel onrust ervaart.

 

Hormonal Balance Yin / Hormonal Balance Yang

In de Traditionele Chinese Geneeskunde verdelen we de menstruatiecyclus in een yinne (folliculaire) en yange (luteale) fase. De yinne energie is een meer koelende, voedende en bevochtigende energie die helpt bij een goede ontwikkeling van je baarmoederslijm en follikelgroei. Westers gezien hebben we het dan met name over functies van oestrogeen.

De yange fase staat in het teken van een opwaartse, verwarmende beweging, wat zich uit in goede progesteronlevels.

Soms kan je lichaam extra ondersteuning gebruiken om deze balans te herstellen. Tijdens deze ontspannende massage, wordt er gebruik gemaakt van essentiële oliën die een bewezen positieve uitwerking hebben op je hormonen. We hebben speciale blends van essentiële oliën samengesteld die stimulerend werken op de yinne energie, alsook een aantal blends die de yange energie van je lichaam ondersteunen. Zo zorg je voor een betere hormonale balans in je lijf.

Ebrina werkt op woensdag van 13.00 tot 21.00u en op vrijdag van 10.00 tot 18.00u

Zin in wat extra aandacht voor jezelf?  Boek hier je massage!

Let op: wij doen géén massage als je net een terugplaatsing/inseminatie hebt gehad. Dan adviseren wij te wachten tot de test.

NB: je boeking is pas definitief nadat je de betaling online hebt voldaan.

 

Als je een behandeling voor dezelfde dag boekt, dan vragen we je om voor de zekerheid ook een mailtje te sturen naar Ebrina@ziyuanting.nl.