top of page

Praktijk

Hartelijk welkom op de website van Zi Yuan Ting, Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) voor Vrouwen.

Zi Yuan Ting is het initiatief van Martine Cornelissen. Ik ben Acupuncturiste en Herbaliste met als specialisme het toepassen van de TCM bij Gynaecologische klachten en Infertiliteit. Inmiddels is Zi Yuan Ting uitgegroeid tot méér dan een praktijk alleen, en is er een vruchtbare samenwerking ontstaan met  TCM-Gynaecologie-specialisten die allen met veel enthousiasme hun steentje bijdragen aan deskundige complementaire gynaecologische zorg.

Wij hebben ruime ervaring met de behandeling en begeleiding van vruchtbaarheidsproblemen. Ook kunt u bij ons terecht voor de behandeling van allerlei vrouwenklachten, zoals bijvoorbeeld menstruatieklachten, borstaandoeningen, begeleiding tijdens de zwangerschap, geboortevoorbereiding, en menopauzeklachten.

De Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) kent haar eigen specialisaties, waaronder Fu Ke, oftewel Gynaecologie. Net zoals in het reguliere circuit, vraagt een specialisatie om een aanvullende specialistische opleiding . Bij Zi Yuan Ting werken daarom uitsluitend therapeuten die een gedegen specialisatie-opleiding binnen de TCM-Gynaecologie met succes hebben afgerond, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Ook kunt u ook bij ons terecht voor Cosmetische Acupunctuur.

Zi Yuan Ting biedt naast persoonlijke consulten ook Fertility Workshops aan. Kijkt u voor meer info bij onze agenda.

Lees meer over onze visie hier.

Team

IMG_4613_edited.jpg

Martine Cornelissen

Acupuncturiste en herbaliste met als specialisme het toepassen van de TCM bij gynaecologische aandoeningen, en specifiek de begeleiding van koppels met kinderwens.

IMG_4670_edited.jpg

Yvonne van Buijten

Acupuncturiste en Herbaliste en heeft met succes de specialisatie Gynaecologie aan de academie voor Chinese Geneeswijzen Qing-Bai afgerond.

IMG_4959_edited_edited.jpg

Ineke van der Ham

Acupuncturiste en herbaliste met een achtergrond in sportfysiotherapie en manuele therapie met een specialisme in gynaecologie. 

IMG_4934_edited_edited.jpg

Gwen Soesman

Acupuncturiste en herbaliste in de klassiek Chinese Acupunctuur met een specialisme in gynaecologie, pijnbestrijding en cosmetische acupunctuur.

Behandelmethodes

IMG_4543.JPG

Acupunctuur

IMG_4493.JPG

Moxa-therapie

oud boek.jpg

Kruidentherapie

IMG_4487.JPG

Voedingsadvies

Consult

IMG_4401.JPG

Praktisch

fullsizeoutput_50a8_edited.jpg

Tarieven

bottom of page