top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

Sumatrakade 333

Fertiliteits workshop

Fertiliteits workshop
Fertiliteits workshop

Tijd en locatie

Het tijdstip wordt later bepaald

Sumatrakade 333, Sumatrakade 333, 1019 PM Amsterdam, Nederland

Over het evenement

De Female Cycle & Fertility Workshop integreert Fertility Yoga met kennis uit de Traditionele Chinese Geneeskunde om je te helpen je maandelijkse cyclus te reguleren en op een bewuste manier je vruchtbaarheid te verbeteren. Of je nu probeert om op natuurlijke wijze je hormonen te balanceren, of op een natuurlijke manier zwanger te worden, of dat je je optimaal wil voorbereiden op een komende IVF-behandeling, deze workshop leert je je vrouwelijke balans en vruchtbaarheid te verbeteren.

We hebben een unieke serie ontworpen van op yin-yoga-gebaseerde poses die Fertility Yoga combineert met de oude Chinese kennis over de vrouwelijke cyclus en het optimaliseren van je fertility.

De workshop geeft je inzicht in de basisprincipes van TCM mbt je cyclus en je vruchtbaarheid. Je leert hoe je deze concepten kan toepassen door middel van voeding, specifieke yogaposes, gecombineerd met bepaalde acupressuurpunten. Ook leer je in deze workshop de energetica van de verschillende fasen van je menstruatiecyclus en nog belangrijker: welke houdingen geschikt zijn in welke fase, alsook welke houdingen geschikt zijn wanneer je probeert om zwanger te worden.

In Fertility Yoga doe je specifieke yogahoudingen die een positief effect hebben op je cyclus. Elke houding zal je helpen om je endocrien en reproductief systeem te voeden en versterken. Deze houdingen richten zich op het verlagen van het stressniveau in je lijf, het balanceren van je hormonen en het verhogen van de ovariele respons.

Voor wie?

Deze workshop is niet bedoeld voor yoga docenten die meer over de materie willen leren, daarvoor bieden we in 2018 een specifieke workshop aan.

Deze workshop is bedoeld voor vrouwen die meer willen weten over hun vrouwelijke cyclus en wanneer welke yogastijl te beoefenen, alsook voor vrouwen die met fertiliteitsproblematiek te kampen hebben.

Deel dit evenement

bottom of page