Slider Retraite

Retraites

Na jarenlang gepraktiseerd en gedoceerd te hebben, is bij Martine Cornelissen het idee ontstaan om deze kennis te bundelen in een totaalconcept. Samen met Ineke van der Ham en José de Groot biedt zij intensieve retraites aan om vrouwen te helpen op een bewuste manier fundamenteel iets aan hun gezondheid te doen. Het doel van de retraites is inzicht te geven in de wijze waarop de Traditionele Chinese Geneeskunde naar lichaam en geest kijkt, maar vooral: hándvaten om deze inzichten in het dagelijkse leven toe te passen. Daarbij maken we gebruik van een krachtige, diepgaande combinatie van Acupunctuur, Chinese Kruiden, Yin Yoga, Voeding en Meditatie. In een veilige omgeving, onder de professionele begeleiding van TCM-gynaecologiespecialisten, krijg je alle ruimte om blokkades aan te pakken en op te lossen.

Wij zijn ervan overtuigd dat werkelijke genezing begint bij bewustwording en dát delen wij graag in onze retraites!

Ik kan moeilijk uitdrukken wat de retreat voor me heeft betekend, maar jullie hebben het zelf gezien. Ik straal weer! Martine, Ineke en Jose ontzettend bedankt!   S.

Ik voel me bevoorrecht dat ik deze retraite heb mogen meemaken. Het heeft me veel wijsheid, vertrouwen en verrijking opgeleverd. A.