Slider Praktijk

Tarieven & Vergoeding

Tarieven
  • Het eerste consult duurt 90 minuten en kost 110 Euro.
  • Een vervolgconsult (acupunctuur- met ev. aanvullend kruidenconsult) duurt 45 a 60 minuten en kost 82,50 Euro.
  • Een apart kruidenconsult duurt 30 minuten en kost 58 Euro.
  • Een Cosmetisch Acupunctuurconsult duurt 90 minuten en kost 95 Euro.

Voor uw gemak is er een pinautomaat in de praktijk aanwezig. Om de administratie te ontlasten, stellen wij het op prijs als u na elk consult direct per pin afrekent. U krijgt de factuur digitiaal, die u bij uw zorgverzekeraar kunt indienen (ook de cosmetische acupunctuur wordt vergoed!). De kosten van Chinese kruidenformules zijn niet in de consultprijs inbegrepen, voor de kruidenformules ontvangt u een factuur van de apotheek zelf.

Vergoeding

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de behandelingen geheel of gedeeltelijk, afhankelijk van uw aanvullend pakket. In dit geval is het belangrijk te weten dat Martine Cornelissen, Yvonne van Buyten en Gwen Soesman zijn aangesloten bij Beroepsvereniging Zhong (NVTCG Zhong) en beroepsvereniging TBNG, die met veel zorgverzekeraars afspraken over vergoeding hebben gemaakt. Ineke van der Ham is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA), ook zij hebben met veel zorgverzekeraars goede afspraken over vergoeding gemaakt.

Hier vindt u een actuele lijst van vergoedende zorgverzekeraars. Een verwijsbriefje van de huisarts is niet nodig.

Indien u bij verhindering de afspraak tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.

Een afspraak maken