Slider Praktijk

Praktijk

De Chinese Geneeskunde kent een lange geschiedenis in de behandeling van gynaecologische klachten. Zo zijn er geschriften teruggevonden, teruggaand tot 1500 v.Chr. waarin niet alleen de functie van en de relatie tussen de baarmoeder, het hart en de nieren wordt beschreven, maar ook het behandelen van o.a. infertiliteit, menstruatieklachten, leucorrhoea en zwangerschapsproblemen.

Praktijk Zi Yuan Ting is een praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde, gespecialiseerd in de behandeling van gynaecologische klachten en infertiliteit. Ons doel is om u als mens te behandelen, en niet als een geïsoleerd symptoom. Hiertoe maken wij gebruik van een diversiteit aan traditionele behandelmethodes als Acupunctuur, Moxa, Guasha en Chinese Kruidentherapie.

Wij merken in de praktijk dat er tal van vrouwenklachten zijn waarmee vrouwen weinig respons vinden binnen de reguliere geneeskunde, terwijl het toch om reële ongemakken gaat. De Chinese Geneeskunde kan dan vaak een uitkomst bieden, omdat er naar verbanden in uw hele systeem gekeken wordt. Hierdoor wordt de oorzaak van uw klacht een stuk inzichtelijker én behandelbaar.

Naast vrouwenklachten, kunnen wij u natuurlijk ook helpen met algemenere klachten als bijvoorbeeld slaapproblemen, hoofdpijn, pijnklachten, enzovoort.

Voor meer informatie per expertise, klikt u op de betreffende foto-knop