Slider Retraite

Docenten & Behandelaars Retraites

Martine Cornelissen

Martine Cornelissen is gespecialiseerd in de behandeling van gynaecologische aandoeningen, en specifiek de begeleiding van koppels met kinderwens. Hier heeft zij inmiddels meer dan 10 jaar ervaring mee. Naast haar werkzaamheden als TCM-therapeute, doceert ze over het onderwerp Gynaecolo­gie, Infertiliteit en Traditionele Chinese Geneeswijze (Acu­punctuur & Kruiden) aan Acupunctuuropleidingen in Neder­land en Belgie.

Ineke van der Ham

Ineke van der Ham stond aan de basis van en is nog steeds als docent verbonden aan Academie Qing Bai, de grootste acupunctuuropleiding in Nederland. Zij heeft zich gespe­cialiseerd in gynaecologie. Samen met Martine heeft zij de gynaecologie-opleiding bij Prof. Yuning Wu gevolgd in Duitsland. ‘Vruchtbaarheid ligt me na aan het hart en ik vind het belangrijk om vrouwen de tools aan te reiken om zelf hun doel te kunnen bereiken.’ Daarnaast is ze werkzaam in haar eigen praktijk als TCM therapeute.

José de Groot

Na het afronden van een 200-uur durende Yoga Teacher Training Yoga Alliance, begon José yogalessen in Barcelona te geven (een mix van Hatha, Vinyasa en Vini Yoga). Later ontdekte zij echter Yin Yoga, wat haar passie en specialisatie werd. Ze woont en werkt inmiddels in Nederland, en geeft Yin Yoga-workshops in Barcelona, Helsinki, Utrecht en Amster­dam. In samenwerking met Praktijk Zi Yuan Ting heeft José een unieke vorm van Fertiliteitsyoga volgens de Yin Yoga-principes ontwikkeld die zij met veel enthousiasme doceert tijdens de Fertiliteitsyoga-lessen en -retraites.